Farvejunkien i ekstase – fra lyst til mørkt og tilbage igen….

8. januar 2017 Beauty
FullSizeRender

# 1002 platin blonde  ses her PIGER KIG PÅ FARVEN ikk BurhanG he he he ( det er det eneste billede jeg har af det hvide hår piger, så derfor)

Alle der kender mig, ved jeg tit skifter frisure og farve… tror snart jeg har været alle regnbuens farver igennem.

Jeg fik den ide sidste år, at jeg sku være blond som i HVID – blond… hvilket kræver sit med en leverpostejfarve og langt hår – der kun vil blive gylden lidt ala “tis” pga af gamle farvepigmenter. Så med afrens og blegning, er man pisket til pleje hver dag – suk.

Jeg var hvid, lys peach og pinky hen over sommeren – da jeg så lyset med Revlon nutri colorbombs, jeg opdagede det var nemt og skifte som jeg havde lyst til med Revlon nutri color creme kurene… Farverne er 3 i 1. Cremen sørger for, at farven holder sig flot, frisk og glansfuld, samt at håret får tilført den nødvendige pleje. NØDVENDIGT når man bleger det inzane!!! det blir så blødt efter vask med den kur… Det er jo en cremekur med farvepigmenter – ikke farve.

Med de nye fondant farver, kan du tone styrken med den hvide og opnå lige den lyse tone du vil ha… så smart… men de andre farver kan altså også godt mixes 😉Lige mig, mix and match. Mix det i en lille skål og put det enten i tørt eller vådt hår, alt efter hvor stærk du vil ha farven… tørt tager mere imod, end når det er vådt nemlig.

revlonpastel_53f101502a6b2218fc66565c

Vil dog sige, at håret skal være MEGET lyst, før du kan se farverne rigtigt, eller du vil have de skal være pastella. Og da jeg var så lys, kunne jeg sagtnes skifte rundt – eller det vil sige – hold jer fra den mørke afdeling, de vil nemlig ikke lige ud igen, hvilket nu har gjort jeg har måtte klippe mig kort fordi det skulle afrenses, efter den mørkebrune!!!!. Grrrrr. Den ville ikke ud af mit lyse hår, uden det blev ubeskriveligt i farven.

Jeg har nu investeret i ægte clip-on hår, som jeg har på til festlige lejligheder, er bare ikke helt dus med det korte korte hår endnu. Købte dem i lys blond, så jeg kan justere farven efter mit eget og colorbumbs’ne jeg bruger. Yep planlagt 😉

Revlon nutri farven fader meget hurtigt i vask, hvilket jo er praktisk, hvis man vil skifte.

I kan se 2 farver her på mit hår, inden det blev klippet.
IMG_8237
#400 tangerine med  #931 light baige  ses her

purplehair
#200 purple red ses her (nok det vildeste jeg har prøvet – men fedt)

Shop dem her på tilbud cocopanda  – de har tit god rabat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *